Bæredygtige forårsaktiviteter!

Tips, tricks & lifehacks

2023-03-21

Langt om længe er foråret her! Vintergækkerne blomstrer lige så stille op, dagene bliver længere og naturen kommer til live igen.

Foråret er den ideelle sæsonen til farverige DYI-projekter og håndværk, samt masser af frisk luft og udendørsaktiviteter.

Her får du vores bedste bud på fire bæredygtige forårsaktiviteter, som kan hjælpe dig med at nyde sæsonen fuldt ud:

FRISK BALKON OG HAVE OP:

Foråret er den oplagte tid på året, til at få gang i en køkkenhave eller et blomsterbed. På den måde kan du selv dyrke frugt og grønt, spare ressourcer og skabe levesteder for dyr og planter. Det er sjovest at plante frøene så tidligt som muligt, så du kan se grøntsagerne og planterne vokse. Så det er bare om at komme igang!

CYKELTURE OG MOTION I DEN FRISKE LUFT:

En gå- eller løbetur er den perfekte måde at fange årets første solstråler. Det er lige meget om det er en gåtur, cykeltur eller om du skal ud og lufte rulleskøjterne - bare at du kommer udendørs. Hvorfor ikke prøve en ny rute, som du ikke kender endnu, og opdage lokalområdet? Turen kan også kombineres med en picnic eller en kaffe.

BESØG UDENDØRS LOPPEMARKEDER:

De første udendørs loppemarkeder er så småt ved at blive afholdt. De giver den perfekte mulighed for at shoppe bæredygtige forårsdekorationer i den friske luft, eller for at rydde ud i skabet og fylde det med nye, brugte loppefund.

DIY FORÅRSDEKORATION

Hvorfor købe forårspynt, når du kan lave dem selv! Det er ikke kun sjovt, du får også muligheden for at skabe unikke stykker, som du helt sikkert bliver glad for. Der er ingen grænser for din kreativitet. For eksempel kan du:

  • Lave insekthoteller og fuglehuse
  • Lave smukke kranse af kviste og fjer
  • Male æggeskaller til påske

Vi håber, du får et skønt og bæredygtigt forår! 💛🐣