✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!

Vores varemærke

A FOOD SAVING HERO - JUST LIKE YOU

SAVED By Motatos er et brand skabt af os: Matsmart-Motatos. Vores sortiment gør det nemt og inspirerende at spise godt og redde endnu mere mad. Hvordan? Ved at tilbyde et lækkert udvalg af produkter lavet af reddede råvarer. Tomato

Ja, du hørte rigtigt! Vi redder ikke kun færdigvarer, men også råvarer fra fødevareproduktion eller direkte fra markerne og forvandler dem til velsmagende snacks eller madlavningsingredienser med et twist. Det gør det nemt, overkommeligt og sjovt at være en klimahelt.

No veggies are too twisted
Vi elsker grøntsager i alle former og størrelser. Selvom de måske er for snoede til at passe til supermarkedsnormerne, er de bestemt for velsmagende til at blive smidt ud. Derfor har vi skabt et lækkert udvalg af supper, smørepålæg og pestoer lavet af de reddet grøntsager.
Læs mere om vores produkter her
Did you know that spaghetti production always comes with small leftover spaghetti pieces from cutting them to exactly the same length? We think any piece of pasta is too tasty to be tossed! That’s why we save them and turn them into fusilli with a twist - less waste, great taste!
No pasta is too short
Vidste du, at spaghetti-produktion giver små rester af spaghetti-stykker fra at skære dem i nøjagtig samme længde? Vi synes, at ethvert stykke pasta er for velsmagende til at blive kastet væk! Så vi redder dem og forvandler dem til fusilli med et twist - mindre spild, mere god smag!
Lær mere om vores produkter
Mixed but chocolicious
Hvert år går hundredvis af tons chokolade tabt under produktionen. Galskab, ikke? Vi genbruger den chokolade, der bruges til at "rense" rørene, når man skifter fra hvid chokolade til mørk chokolade og skaber dette lækre mix af blandet chokolade.
Lær mere om vores produkter

ENTERING THE WORLD OF UPCYCKLING

Det er en drøm, der går i opfyldelse at hjælpe med at redde ingredienser, ikke kun færdigvarer. Derved er vi i stand til at redde endnu mere mad på et tidligere tidspunkt, som vi ikke kunne redde før! Så vi har set nærmere på forskellige forsyningskæder i fødevareindustrien og redder nu overskud direkte fra marken såvel som fra selve produktionsprocesserne. Med kreativitet forvandler vi helt fine fødevarer fra affald til smag - med kvalitet, ekstraordinær smag og bæredygtighed i tankerne gennem hele processen.

DOING THINGS DIFFERENTLY

Vi ønsker, at SAVED By Motatos skal inspirere alle til at redde mere mad og gøre tingene anderledes. Vær det ved at skabe velsmagende produkter med et twist eller ved at gentænke fødevareproduktion og konceptet om bæredygtigt forbrug. Vi stræber efter at være et gennemsigtigt brand og SAVED by Motatos er et no-waste brand. Og sidst, men ikke mindst, vil 1% af bruttofortjenesten blive doneret til The Hunger Project, som bekæmper verdens sult. For mens der spildes milliarder af tons mad hvert år, kan omkring 700 millioner mennesker på denne planet ikke være sikre på, hvad deres næste måltid bliver. Det kan vi ikke have, vel? Læs mere her.

Corn