✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!

Levering og fragt

Levering til hele Danmark

Det er vigtigt for os, at alle i Danmark har mulighed for at handle hos Motatos. Derfor er vi meget glade for, at vores kasser bliver leveret til hele Danmark. Naturligvis er fragt omkostninger også helt ens om du bor i Silkeborg eller København.

Sådan fungerer fragt-niveauerne

Hos Motatos, er der altid gratis levering ved alle ordre på din første kasse, hvis du køber for 449 kr. Jo flere varer du redder, jo flere kasser får du leveret gratis.

Fri fragt for en kasse - shop for 449 kr.

Hvis du handler for 449 kr., kan du fylde en hel kasse med lækre, reddede produkter og få den leveret helt gratis. Hvis der skulle være brug for flere kasser til din levering, skal du betale for forsendelsen af disse - alt mellem 29-49 kr. Alt afhængigt hvor meget du køber for og hvilken leveringsmetode du vælger.

Fri fragt for ubegrænset antal af kasser - shop for 799 kr.

For 799 kr. redder du mange varer i vores butik. Fri fragt er tilgængelig med visse leveringsmetoder for alle dine kasser, hvis du handler for 799 kr.

Hvortil bliver min kasse leveret?

Du kan selv vælge, om dine varer skal leveres lige til hoveddøren, eller om du hellere vil hente din kasse ved en pakkeshop eller et posthus. Hvad end der passer dig bedst. Når du udfylder dit postnummer ved kassen, vises de leveringsmetoder, der er tilgængelige i dit område.

Hvilke størrelser er kasserne?

Et problem ved online handel er forsendelse af unødig store kasser. Da dette har både økonomiske og miljømæssige konsekvenser, har vi skræddersyet vores kasser, så de kommer i to størrelser: 38 liter (45x28x24 cm) og 70 liter (55x38x33 cm). Dette beskytter samtidig også dine varer under fragten, da hele ordren pakkes tættere. Desuden er den maksimale vægt pr. kasse 20 kg.

Men hvorfor har i en minimumsgrænse, for hvad jeg skal bestille for?

Der er både økonomiske og miljømæssige omkostninger ved levering. Vi ønsker at holde vores priser så lave som muligt og vores klimaaftryk nede. For at undgå, at skulle sende en masse små ordrer afsted, har vi fundet den minimumsgrænse som giver bedst mening, nemlig 249 kr.

Vi gør således alt for at optimere din ordre mht. til vægt og volumen, og vi prøver altid at bruge så få kasser som muligt. Men nogle gange har vi brug for flere kasser end forventet. Derfor kan antallet af kasser, som din ordre er pakket i, muligvis ændre sig. Vi opkræver dog aldrig for ændringer i antallet af kasser - og hvis du har betalt forsendelse for flere kasser end brugt, kompenserer vi dig selvfølgelig for fragtomkostningerne! Hvis du har yderligere spørgsmål til vores levering generelt eller til din egen ordre, er du mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, kontakt dem her.

Sådan fungerer pakning og levering

Husk at leveringstiden er angivet i arbejdsdage (man-fre), regnet fra dagen efter, at du har lagt din ordre.

Det vi kalder "leveringstid" omfatter både den tid det tager at pakke din ordre på vores lager, samt den tid det tager at sende den med den fragtudbyder du har valgt. Den tid det tager at pakke din ordre varierer afhængigt af hvor mange andre ordrer der står i køen, derfor kan det nogle gange tage en dag eller, to før du modtager din transportbesked.

Så snart din ordre er pakket og klar til at blive afleveret til fragtudbyderen, modtager du en notifikation via e-mail og/eller SMS, og din bestilling vil være på vej hjem til dig!