✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!

Sikker mad og sikker levering

I ekstreme situationer, som nu med Covid-19, er det vigtigere end noget andet at værne om menneskers helbred. I den forbindelse er der brug for, at vi alle viser størst mulige hensyn og omsorg. Vi lover at gøre alt, hvad vi kan, for at du som kunde får dine bestillinger så hurtigt og sikkert som muligt.

Vi gør følgende for at værne om sikkerheden for vores kunder og ansatte:

Fødevaresikkerhed

Du kan som kunde trygt fortsat bestille varer og fylde skabene med mad fra os. Der findes ingensmitte i den mad, vi sælger. Covid-19 spredes ej heller via fødevarer. Vi følger sikkerhedsrutineri håndteringen af vores produkter, og vi følger alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Leveringsrutiner

Generelt skal vi jo nu minimere fysisk kontakt, og det gælder desuden ved vores leveringer. Motatos anvender flere forskellige underleverandører og alle leverancer sker ikke på samme måde. Vi vil bede alle kunder være åbne for de evt. ændringer, der måtte komme til leveringsrutiner som følge af Covid-19. Vi beder jer samtidig være opmærksomme på den information, der kommer ved leveringsadviseringen efter bestilling. Forandringer kan ske løbende i takt med, at vi følger situationen, og i takt med at vores underleverandører følger direktiverne fra myndighederne.

Leveringstid

Vi har haft ekstraordinært mange ordrer, men vi har nu igen normal leveringstid:)

Rutiner blandt vores personale

Vi har taget forholdsregler hos vores personale, som opdateres dagligt. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og er klar til at håndtere evt. øget fravær.

Transport af fødevarer

Motatos' transport af fødevarer påvirkes ikke af lukningen af Danmarks grænser. Det betyder, at du som kunde ikke skal være nervøs for, at du ikke at kan få varer fra os.