🥫🍝 Stort udsalg på madvarer lige nu - red dem & fyld skabene op! Køb nu

Red mad. Spar penge.

­
Kan du lide billig og bæredygtig shopping? Perfekt. Hjælp os med at redde mad og få op til 80 % rabat. En win-win for både din pengepung og planeten!

Hvorfor redde mad?

Chokerende, men sandt: 1/3 af al mad produceret globalt bliver smidt ud. Madspild ligger bag en forbløffende 8-10% af alle drivhusgasemissioner. Vi er på en mission for at ændre det, en lækker bid ad gangen.

­

Grunden til at varer er landet hos os

Siden dag ét har vores passion været at redde let producerede fødevarer og forbrugerprodukter med risiko for at gå til spilde på grund af årsager som:

­

Godt at vide

Bolt-Wide

Vi sælger alle mulige slags lækre tørvarer men ingen friske, køle- eller frysevarer

Bolt-Wide

Vores sortiment er i konstant forandring for at finde de produkter, der skal reddes

Bolt-Wide

Vi er en online butik med landsdækkende leveringer

­

Eksklusivt hos Motatos

Selvom det stadig er vores hjertes kald at redde producerede varer, har vi også udviklet nye passioner gennem skabelsen af vores egne fødevaremærker:

private label group

SAVED by Motatos
Vores eget mærke tilbyder lækker mad lavet af reddede ingredienser. Fra snoede gulerødder til mærkelige pasta-former, for alt, hvad der produceres, fortjener helt sikkert en ny chance!
Vis produkterne
By Motatos
Sig hej til vores andet mærke af mad klassikere, der komplementerer vores reddede sortiment. Benyt lejligheden til at skaffe gode basisvarer, som du altid har brug for derhjemme, mens du redder mad.
Vis produkterne

Helt almindelige, men usædvangelige produkter

En lille del af vores sortiment (ca. 10%) er, hvad vi kalder helt almindelige produkter. Det er produkter med lav risiko for at blive smidt ud, som man finder i almindelige dagligvarebutikker, men som tilfældigvis er usædvanlige hos os.

Er du klar til at gøre en forskel?

Se vores mest populære produkter her!

­
­