✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!
Motatos Stories

SAVED By Motatos: Produkterne

Brands & produkter

2022-04-22

Vores nye produktlinje gør, at vi nu kan redde endnu mere mad - endnu tidligere i produktionsprocessen.

Introduktion af SAVED By Motatos

Vidste du, at madspild allerede starter på fabrikken under produktionen af madvarer? Derfor har vi skabt SAVED By Motatos, vores helt nye produktlinje. SAVED består af en masse lækre madvarer, der er lavet af grøntsager, bælgfrugter og andre råvarer, som ellers var blevet smidt ud.

Hvorfor? Fordi at hos os har de glemte en vigtig plads.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige grupper af SAVED produkter:

SUPPER, SMØRELSE OG PESTO

Ræk hånden op, hvis du elsker grøntsager. Samme her! Det er lige meget hvor store, små eller snoede de er – for os er grøntsager altid smukke. Derfor har vi produceret en håndfuld supper, smørelse, pesto og hummus som alle er lavet af grøntsager, der ellers var blevet smidt ud.

Lækkert, ikke?!

PASTA

Åh ja pasta. En evig klassiker og en konstant favorit. Bare tanken af et enkelt stykke af noget så velsmagende bliver unødigt smidt ud, er trist! Trods dette, er det desværre ikke ualmindeligt – f.eks. hvis glutenfri pasta ved en fejl kommer i kontakt med pasta med gluten i. De dele af den glutenfri pasta, der er kommet i kontakt med den almindelige pasta, skal kasseres. Det er her Motatos kommer ind i billedet! Vi fanger stykkerne, tilføjer bl.a. kikærter og majs, forvandler det hele til majsmel og laver nye pastavarianter.

Ret smart synes vi selv.

CHOKOLADE

Vidste du, at hundredvis tons chokolade går til spilde under produktionen hvert år? Det synes vi ikke er i orden, og det vil vi rette op på! Vi bruger derfor den chokolade, som bruges til at rense rørene, når man skifter produktionen fra en hvid til en mørk chokolade variant (tro det eller ej, det gøres med chokolade, fordi vand får dejen til at skille). Alt dette for at du kan forkæle dig selv og samtidigt redde planeten!

Mums!

SOYA SOVS

Leder du efter noget ægte mad-håndværk? Så er du kommet til det rigtige sted! Vores sojasovs er proppet med kærlighed; en ren etiket med kun fire ingredienser (sojabønner, vand, salt og hvede) og ingen tilsætningsstoffer. Med sin naturlige umami-smag er den en nødvendighed i dit køkken. Du skal blot tilføje noget sojasovs til din hovedret (eller dessert til den modige), og derefter drømme dig væk til Japan!

GRANOLA

Søger du velsmagende og samtidig klima-venlig morgenmad? Så præsenterer vi dig for vores granola. Den er lavet med reddede gulerødder, som er lidt for skæve til fødevareindustriens høje skønhedsstandarder. Men hvem bekymrer sig om udseendet? Alt vi ved er, at de er alt for velsmagende til at blive spildt!

NØDDEPÅLÆG

Vores mandel- og cashewsmørelse er ren cremet lyksalighed. Ikke alene får de smagsløg til at danse af glæde, de får også planeten til at smile, da de er lavet af rester af nøddemel fra nøddeproduktion. Fordel på en skive brød, eller tilføj til frugtsalater eller i en smoothie bowl.

ALKOHOLFRI ØL

Friskbagt, lunt brød er fantastisk, det kan vi alle blive enige om.

Men betyder det, at et brød der er blevet lidt tørt, bare skal smides ud? Nej! Vi gentager: nej. Vi har altså reddet brød, der har mistet en smule af sin friskhed, og med hjælp fra Värmdö bryggeri har vi brygget vores helt egen øl af det. Du læste rigtigt. Vi har erstattet en femtedel af kornet med brød, der var ved at blive smidt ud, og har derved skabt en forfriskende og alkoholfri øl.

Skål for en verden uden madspild!