Vi er Motatos

 

­

WHERE THE REVOLUTION HAPPENS

Vi kan godt lide at gøre tingene anderledes, og vi er temmelig stædige. Det var sandsynligvis den kombination, der fik os til at foretage en madrevolution: Red mad og sælg den billigt til klimahelte online. Vi blev helt besat af idéen, da vi indså at en tredjedel af verdens mad, ryger lige i skraldespanden.

VORES MÅL?

At madspild skal være lig med nul og føles så urimeligt, som at hælde tomatsovs i friskfarvet hår.

Overalt i verden bliver masser af mad smidt ud helt unødvendig. Nogle gange smider vi selv brugbar mad ud, uden at tænke over det. En dåse tomater, den sidste i bryggerset, eller pasta, som har passeret bedst før datoen. Det vil vi være opmærksomme på. Måske vi endda kan få en, eller flere til at tænke over det. Vi ønsker, at god fejlfri mad, skal spises og ikke smides væk!

TRE LØFTER

Endelig har vi hos Motatos tre løfter til dig som kunde, som vi altid holder fast ved:

  • Vi stræber altid efter, at være bedre og mere holdbare på alle fronter. Vi er der ikke endnu, men vi arbejder på det.
  • Vi lover at lytte til dig. Hvis du har idéer eller forslag til, hvordan vi kan gøre det bedre, ræk endelig hånden ud, og så lover vi dig at svare.
  • Vores langsigtede mål er, at udrydde madspild og spild generelt. Man har vel lov til at drømme! Så vi er til tider nødt til, at sælge varer som har passeret bedst-før datoer. Men aldrig varer, der er dårlige eller uspiselige. Det lover vi!

Sådan fungerer Motatos

Hvis du vil læse mere om, hvordan alt fungerer i praksis hos os, kan du læse om det på sådan-fungerer-motatos. Hvis du dog foretrækker, at shoppe videre og redde varer, kan du hoppe direkte videre til nyankomne varer, for at se hvilke nye-varer, vi har til dig i shoppen.