✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!
Motatos Stories

Nyt SAVED By Motatos samarbejde!

Brands & produkter

2023-01-12

Er i klar til at høre om en episk kærlighedshistorie? 💚 Det hele startede med dagdrømmeri, om hvor gode vi ville være sammen. Efter en god portion mod, og nogle forsigtige første skridt, blev vores dagdrømme til virkelighed.

Ved første øjenkast virker vi måske lidt for forskellige. Den ene af hos (hint: Nick's) bruger dage og nætter på at udvikle gode-for-dig snacks. Den anden (hint: Motatos) kæmper for en verden fri for madspild, om der er tale om færdige produkter eller ingredienser hertil.

Man siger jo at modsætninger mødes, og vi blev enige i at indgå et samarbejde. Og det var sådan, at en reddet proteinbar blev skabt. Vores nye SAVED By proteinbar er lavet af hele 40% restingredienser fra Nick's to mest populære proteinbarer - peanut og karamel. De to smage er blandet, og nogle nye ingredienser tilføjet. Det er sikkert og vist at resultatet er helt fantastisk.

Vores nye bar er en tredobbel fornøjelse. En fornøjelse for dine smagsløg da den er fyldt med smagsfuld karamel, knasende peanuts og er dækket i silkeblød mælkechokolade. Så er den en fornøjelse for planeten, da vi har sørget for, at palmeolie ikke bruges som ingrediens. Desuden består hver proteinbar af reddet ingredienser, som ellers var blevet smidt ud unødigt. Sidst er den også en fornøjelse for dig. Vores bar er nemlig fyldt med protein, og er fri for tilsat sukker.

Har du lyst til at prøve vores SAVED By protein bar? Find den her.

Ps. vi håber, at det bliver kærlighed ved første bid 🍫