Sprøde krustader med topping

Opskrifter

2022-05-10

Vil du tilbyde dine gæster en klimasmart og rigtig knasende forret? Så tjek disse vegetariske sprøde krustader med topping fra vores SAVED By Motato-sortiment! Opskriften er skabt af den fantastiske Jessica Dristig, som hver dag inspirerer folk til at lave mere klimasmart mad på sin Instagram @matigaste.

Opskriften er lavet med SAVED smørelse af tomat og urter, SAVED græskarpesto, halvtørrede hvidløgstomater, ristede pinjekerner og persille.

VEGETAR KRUSTADER

4 store krustader eller tarteletter 1 spsk. SAVED smørelse med tomat og krydderurter 1 spsk. SAVED græskar & græskarkernepesto Semitørrede hvidløgstomater Ristede pinjekerner Finhakket persille

Semitørrede hvidløgstomater og ristede pinjekerner

250 g cocktailtomater 1 spsk. god olivenolie 2 tsk. finthakket hvidløg Smag til med salt og groftkværnet sort peber

FREMGANGSMÅDE:

Hak hvidløgene så fint som muligt og kom dem i en skål sammen med olivenolie, salt og peber.

Halvér alle dine tomater, kom dem i skålen og rør rundt, så olieblandingen bliver jævnt fordelt.

Læg tomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel også den olie, der måtte være tilbage i skålen ud over tomaterne.

Bag blandingen ved 85 grader varmluft i 3 timer.

Opskriften giver én hel tallerken!

RISTEDE PINJEKERNER

20 g pinjekerner

Rist pinjekernerne ved middel varme på en tør pande, indtil de har fået en flot farve.

Er du en stresset småbørnsforælder, der ikke har tid til at lave dine egne semitørrede tomater? Køb dine soltørrede tomater. 🍅😉

Når du har forberedt alt ovenstående, er det tid til at lægge fyldet på krustaderne.

Smør hver anden krustade med SAVED smørelse med tomat og hver anden med SAVED græskarpesto fra SAVED By Motatos.

Top med dine semitørrede hvidløgstomater (eller soltørrede tomater), ristede pinjekerner og til sidst finthakket persille.

OPDAG MERE:

Denne opskrift er ikke kun en super lækker, super velsmagende men også super simpel forret/snack til at servere for familien, gæster eller naboer! 🦸‍♀️ Se hele vores SAVED By Motato-sortiment her! Opskriften er skabt af den fantastiske Jessica Dristig, der hver dag inspirerer folk til at lave mere klimasmart mad på sin Instagram @matigaste. Oplev Jessicas favoritter og opskrifter her!