FRIJOLES REFRITOS TACOS

Opskrifter

2022-01-19

@matigaste

Tid til at pifte fredagstacoen lidt op? 🤩 🌮 Så skal du prøve denne tacoopskrift med Frijoles Refritos – på dansk ”stegte bønner”. Sammen med chilistegte majs og cremet mayo bliver retten krydret og velsmagende - og passer perfekt sammen med hjemmebagt tortillabrød.

Ingredienser:

Tilbehør:

Til Frijoles refritos

Til chilistegt Majs

  • 1 stk frp majskerner (230 g)
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 tsk chiliflager
  • 0,5 tsk salt

1

Tilberedning

  • Forbered dit tilbehør! Snit kålen tyndt. Gerne på mandolin. Tø sojabønnerne op og hak dem groft.
  • Steg tortillabrødet, hvis du bruger en tortillablanding, ellers steg det færdige tortillabrød lige inden servering.
  • Nu er det tid til at starte Frijoles Refritos! Hak hvidløg & gule løg fint, steg i olien ved middel varme i et par minutter - det skal ikke tage farve.
  • Tilsæt dine kidneybønner og steg i et par minutter mere. Tilsæt herefter tacokrydderi og vand og hæv så varmen. Når den er blevet cremet er den klar. Det tager et par minutter.
  • Steg til sidst majsene for lidt ekstra varme i taco'erne. Steg rapsolie, chiliflager og salt sammen med majsen til de begynder at revne.

Nu har du tilberedt en helt utrolig Frijoles Refritos Tacos! 🌮 🔥 Server de stegte bønner i et varmt tortillabrød, og top derefter med grøntsager og lækker mayo! Det sidste skridt er bare at nyde fredagstacoen med et lille twist! 🚀 🚀

2