✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!
Motatos Stories

SAVED By Motatos: Vores mission

Brands & produkter

2022-04-22

Hvor fravalgte råvarer bliver til lækker mad!

Hos Motatos drømmer vi om en verden helt uden madspild. Det er nok ikke forbigået nogen!

Det føles dumt at lade spiseligt mad gå til spilde på grund af trykfejl eller sæsonbestemte tendenser. Derfor gør vi vores bedste for at redde så mange varer vi kan, og sælge dem til jer klimahelte der vil bidrage til en grønnere fremtid og samtidig spare penge.

Men det er ikke kun færdige produkter, der smides ud. Spildet starter allerede på fabrikken, allerede i produktion og i valg af ingredienser og råvarer. Vidste du f.eks., at der altid vil være små stykker pasta tilovers, når spaghetti bliver produceret, da hver spaghetti skæres, så de alle har helt samme længde? Og disse stykker helt spiselige pasta smides normalt i skraldespanden? Så vildt!

Eftersom vi vil bekæmpe alt spild - hvordan, hvor og hvornår det opstår er underordnet – har vi udviklet en ny produktlinje: SAVED By Motatos. Vores helt nye produktlinje er skabt af grøntsager, frugter, bælgfrugter eller andre råvarer, der var ved at blive smidt ud tidligt i produktionsprocessen. Denne idé med også at redde råvarer tidligere i produktionsprocessen skal få os tættere på vores vision om en sundere og gladere planet. Vi håber også, at SAVED kan være med til at inspirere vores fantastiske kunder, til at tænke lidt anderledes når de handler. Anderledes er nemlig langt fra dårligt. Anderledes er mindst lige så godt!

Hos SAVED By Motatos har de glemte fået en vigtig rolle. Kan du huske spaghettistumperne? Vi udnytter dem og laver en ny, velsmagende pastavariant! Og denne produktlinje omfatter alt fra chokoladekager og paprikapesto til kartoffelsuppe og smørelse til brød. Sammen med ansvarlige producenter, der deler vores vision, kan vi nu redde endnu mere mad fra at blive kasseret, endnu tidligere i processen.