⚡KUN 1 kr. Marabou Never Stop Crunchy Corn⚡ Køb nu

By Motatos: The Hunger Project

Brands & produkter

2021-05-03

Siden 2021 har Motatos/Matsmart og The Hunger Project samarbejdet med den fælles mission om at reducere underernæring og skabe et mere bæredygtigt fødevaresystem.

The Hunger Project - For en verden uden underernæring

Når du køber et produkt fra vores mærker By Motatos eller SAVED By Motatos, bidrager du samtidigt til en verden uden underernæring. Én procent af bruttofortjenesten af salget fra vores egne mærker går til The Hunger Project, en global organisation, som implementerer udviklingsprogrammer i 13 lande i Afrika, Latinamerika og Asien.

Motatos/Matsmart er en virksomhed, der tager ansvar og ønsker at ændre et ikke-bæredygtigt fødevaresystem, hvilket er en vigtig del af underernæring. Samarbejdet med Motatos/Matsmart betyder, at vi kan gøre endnu mere for at reducere underernæring internationalt og samtidigt skabe opmærksomhed omkring problemet herhjemme” siger Malin Flemström, administrerende direktør for The Hunger Project Sweden.

The Hunger Project…

  • tilbyder ikke færdige løsninger; i stedet giver de lokalsamfund styrke til at gå sammen, finde styrke i hinanden og kollektivt ændre levevilkårene.
  • giver ikke bidrag; i stedet investerer de i menneskers egne styrker.
  • deler ikke mad ud; i stedet underviser de i landbrugsmetoder, sår frø og høster håb.
  • taler ikke for nogen; i stedet giver de dem, som har behov deres egen stemme.
  • sørger for, at kvinder får plads, tjener deres egne penge og kontrol over deres liv.
  • tilfredsstiller længslen efter retfærdighed, demokrati og troen på fremtiden.

The Hunger Project ved, at madpakker ikke er en bæredygtig løsning på underernæring. Fordi madpakker kun hjælper i dag. Uddannelse, ligestilling og selvforsyning vil også hjælpe i morgen.

Gør det en forskel?

Ja! Læs mere om, hvordan The Hunger Project arbejder, og den indvirkning det har her.