✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!
Motatos Stories

Helt almindelige, men usædvanlige produkter

Vi er Motatos

2023-12-21

Vi har bestemt os for at være mere skrappere med, hvad vi betegner som reddede varer på vores hjemmeside.

Kort sagt betyder det, at der skal være en tydelig årsag til, hvorfor et produkt risikerer at blive smidt ud, før det kan klassificeres som reddet. Disse årsager kan være:

  • Korte eller passerede bedst før dato
  • Produktionsfejl eller ændringer i emballagen eller indhold
  • Sæsonbestemte varer
  • Overskud som følge af prognosefejl, fjernelse fra butikshylder eller ophør af produktion

I tilfælde, hvor overskud af varer opstår, hvor der ikke kan tilskrives nogle af de ovennævnte grunde, vurderer vi risikoen for, at produkterne vil blive smidt ud som lav, og derfor vil de ikke blive klassificeret som reddede produkter på vores hjemmeside.

Men hvis nogle af produkterne ikke længere klassificeres som reddede, hvad er de så? Det er et godt spørgsmål og ét som vi også har spurgt os selv om. Det vi er kommet frem til er, at de simpelthen må være helt almindelige produkter. Præcis som dem man køber i supermarkederne, men som tilfældigvis er usædvanlige i vores butik. Så for at I skal vide, hvilke af disse almindelige, men for os usædvanlige produkter, kommer vi til at markere dem i produktbeskrivelserne med “Helt almindeligt produkt - ikke reddet, et normalt produkt med lav risiko for at blive smidt ud”.

Nu undrer du dig måske over, hvor almindeligt det er med denne type almindelige produkter på vores hjemmeside? Vores egen undersøgelse har vist, at cirka 90% af alle forskellige varer, vi har haft på hjemmesiden i løbet af 2023, kan klassificeres som reddede i overensstemmelse med vores nuværende krav, og 10% er blevet klassificeret som almindelige.