✨🌈 UTROLIG PRIS - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!
Motatos Stories

Konkurrence: Jagten på Danmarks ældste krydderi

Vi er Motatos

2024-07-08

Træt af udsigten fra sommerhuset? Så ved vi præcis, hvad du kan gøre!

Tag et kig på krydderihylden og led grundigt efter gamle krydderier. Lige nu har vi nemlig en konkurrence, der går ud på at finde Danmarks ældste krydderi, hvor vinderen belønnes med 1000 kroner at handle for hos os. Og vinderkrydderiet, det laver vi mad med efter sommeren!

Hvorfor gør vi det her?

Danske husholdninger smider hvert år 235.000 tons spiselige fødevarer ud - helt unødvendigt! En af grundene til madspild er, at folk ikke ved, hvad "bedst før"-mærkningen betyder, så de smider spiselige fødevarer ud, bare fordi de har overskredet "bedst før"-datoen. Men sandheden er, at maden ofte holder flere måneder eller år(!) længere end det. På en sjov måde, vil vi få folk til at holde op med at stirre sig blind på etiketter og i stedet bruge deres sanser. Se, lugte til og smage på maden, så den ikke bliver smidt ud unødigt. På den måde kan vi hjælpe både miljøet og vores pengepung.

Alt du behøver at gøre for at deltage er:

  • Tag et kig på krydderihylden og find gamle krydderier
  • Tag et billede af dit ældste krydderi fund, hvor bedst før-datoen tydeligt ses på billedet
  • Send billedet til krydderi@motatos.dk og fortæl, hvor i Danmark du fandt krydderiet
  • Og vupti, ved at gøre de 3 trin, deltager du i jagten på Danmarks ældste krydderi.

Hvor sjovt er det, ikke lige? 🧂🌶️

Konkurrencen kører t.o.m. den 11 august 2024, og vinderen bliver meddelt via e-mail og præsenteret her og på vores Instagram i uge 34. Det ældste krydderi kommer vi også til at lave mad med! Konkurrencen er hverken støttet, sponsoreret eller administreret af eller forbundet med Facebook eller Instagram.

Med det sagt: God krydderi jagt og må det ældste krydderi vinde!

PS Nummer 1) Hvis flere krydderier viser sig at være præcis lige gamle, trækker vi lod om, hvem der vinder.

PS Nummer 2) Ved at sende billede af dit krydderi bekræfter du, at du ejer rettighederne til billedet og accepterer, at vi bruger det i kommunikation om, hvem der fører under konkurrencens løb og til sidst vinderen på vores hjemmeside, sociale medier, pressemeddelelser og eventuelt eksterne medier.

PS Nummer 3) Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at vi (‘Motatos’ / Matsmart in Scandinavia ApS) behandler dine personoplysninger som navn, sted og e-mailadresse. Du accepterer også, at dit fornavn og sted i Danmark kan blive offentliggjort i vores markedsføring i forbindelse med dit indsendte billede, og at vi må lave mad med dit krydderi. Vi betaler omkostningerne for at fragte krydderiet fra dig til os.