Legal page

Vi er Motatos

2020-10-02

Vi hos Motatos elsker, når du som kunde bruger vores hashtag og viser vores produkter på sociale medier. Det ville være super sjovt, hvis vi kunne bruge dit vidunderlige billede på vores hjemmeside! Billedet offentliggøres hovedsageligt på vores hjemmeside, men kan også offentliggøres i andre kanaler, såsom Instagram og Facebook. Teksten, hashtags og kommentarer, der hører til billedet, kan Motatos vælge at offentliggøre i original eller som redigeret form. Vi kan også vælge ikke at offentliggøre tekst / hashtags overhovedet.

Ved at svare i kommentarfeltet på vores anmodning med hashtagget #motatosmotatos, accepterer du følgende: Du giver Motatos i Scandinavia AB (Org. Nr .: 556901-6354), en ikke-eksklusiv og global licens til at bruge alle billeder, hvor du har brugt #motatosmotatos, der skal bruges til markedsføringsformål og i galleriet på hjemmesiden og på vores produktsider. Vi markedsfører os hovedsageligt på sociale medier, som Facebook og Instagram, men også gennem nyhedsbreve.

Du bekræfter hermed, at:

1) Du ejer alle rettigheder til dine billeder.

2) Du har tilladelse fra enhver person, der har set på dine fotos, til at overføre rettighederne heri.

3) Motatos overtræder ikke nogen tredjeparts rettigheder eller overtræder nogen lov.

4) Du frigør Motatos fra alle forpligtelser til at betale dig for brugen af dine billeder og for de intellektuelle ejendomsrettigheder til dem i forbindelse med de anvendelser, der er beskrevet ovenfor.

5) Du frigiver og accepterer at holde Motatos og alle personer, der handler på Motatos vegne, skadesløs for alle mulige krav, krav og erstatningsansvar uanset art i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.

6) Ved at svare på #motatosmotatos accepterer du, at du har læst og forstået ovenstående betingelser.

Hvad betyder det for dig? Dine fotos vil ikke kun være synlige for dine egne følgere, men også for alle andre, der kan lide Motatos. Så du har muligheden for at inspirere andre til, hvordan man handler på Motatos og måske får en følger eller to på samme tid!