✨🌈 CRAZY BILLIGT - M&Ms PEANUTS 150g - KUN 12 KR. 🌈✨ Køb nu!
Motatos Stories

Hvad er SAVETEMBER?

Klimasmart fakta

2022-09-01

Saved.. Saved-hvad-for-noget?

Den 29 september er International Food Waste Day, hvor FN gør opmærksom på alle de udfordringer og løsninger der er, når det kommer til fødevaretab og madspild. Hos Motatos synes vi, at en enkel dag om året er for lidt. Derfor har vi dedikeret hele september måned til den gode sag. Herfra kommer navnet - Save-tember.

Hele september måned, kan du sammen med Motatos være god ved planeten og din pengepung samtidig. Udover at handle hos os og derved hjælpe os i kampen mod unødig madspild, vil vi hele måneden også dele en masse smarte tips til hvordan du kan spare på ressourcer i din hverdag og derved hjælpe vores planet og din økonomi!

Red mad, spar penge - Savetember!

Siden 2013, hvor Motatos rejsen startede, har vi sammen med jer fantatiske klimahelte reddet X kg mad fra at ende i skraldespanden. Udover at vi har reddet mad som intet fejler, har vi gjort brug af de værdifulde resourcer som allerede var blevet brug til at dyrke, producere, pakke og transportere fødevarerne.

Vi skal gøre brug af hvad der allerede er produceret og derved reducere vores udledning og belastning på vores planet. Som det står til nu, går en tredje del af al mad til spilde. En tredje del. Hjælp os med at lave om på den statistik og lad os sammen gå i kamp mod madspild!

Slut dig til os i hele Savetember , og opdag alle vores tips til hvordan vi sammen og nemmere kan reducere spild af ressourcer, alt i mens vi også sparer penge.